189444-top_foto1-dnraj

2. zasedání – Volnočasové aktivity

Dne 26. února 2013 se od 14:00 hodin na Městském úřadě v zasedací místnosti číslo 215 uskutečnilo druhé oficiální zasedání Parlamentu mládeže města Turnova.
Na úvod se volily dvě funkce a to volba mediálního manažera, který má parlament prezentovat navenek a volba zástupce pro NPDM (Národní parlament dětí a mládeže). Mediální manažerkou se stala Lidmila Horáková a zástupcem pro NPDM Son Vu Ngoc.
Hlavním programem byly volnočasové aktivity. Hosté byli:
PhDr. René Brož – vedoucí Odboru školství, kultury a sportu MÚ Turnov
Bc. Radek Drašnar – tiskový mluvčí města
Karel Šírek – KC Turnov
MgA. Lukáš Hajn – jednatel KC Turnov s.r.o..

Po pár slovech od každého se rozběhla diskuze, kde jsem přišli na pár nedostatků a to například to, že v Turnově chybí prostor, který naplňovala Čajovna, která v současné době nefunguje. Také máme pocit, že město samo o sobě nedokáže svoje volnočasové aktivity dostatečně prezentovat. Neznalost sice neomlouvá, ale v této době nejvíce ovlivňující faktor, sociální sítě, je ze strany města poněkud zanedbávána a proto náš návrh zní jasně: zavést stránku volnočasových aktivit města Turnova na sociálních sítích! Také se nám nelíbí, že na cedulích, billboardech či jiných reklamních prostorách jsou plakáty nahuštěné a proto jejich přehlednost je mizivá a člověka upoutá jen ten plakát, který více oslní oči.

Během diskuze jsme se shodli na mnoha věcech, bereme vše na vědomí a téma volnočasové aktivity máme za sebou. Dalším termín zasedání je naplánován na 3. dubna, kde uvítáme nově zvoleného starostu Ing. Tomáše Hockeho a naším hlavním tématem bude školství, kde uvítáme Mgr. Otakara Špetlíka a možná nás svou návštěvou poctí Ing. Jiřina Princová, vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu KÚ Liberec.

druhe_zasedani

Přečteno 2066x

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>