Vizualizace Maškovka

1. zasedání – Maškova zahrada

Po dvou předchozích informativních schůzkách se 16.1.2013 uskutečnilo 1. zasedání PMMT. Hlavními body byly: tajné volby předsedy a dvou místopředsedů (pro ZŠ a SŠ).
Předsedou se po 2. kole volby stal Adam Charvát (11 hlasů ze 17). Místopředsedou pro SŠ se stal Tadeáš Matěcha (11 hlasů ze 17) a místopředsedkyní pro ZŠ se stala Marie Jiřičková (16 hlasů ze 17, hlasování se zdržel 1).

Dále projednávání dlouhodobého projektu Maškova zahrada, kde parlament došel k závěru,který se odhlasuje na příštím zasedání z důvodu nepřítomnosti všech poslanců.

Další bod byly události a aktuality, kde nám paní Kordová v rychlosti popsala rozpočet města a na závěr návrhy poslanců ohledně průkazek a dalších věcí.

Liberecký parlament se rozhodl udělat 22.-23. února akci,které by se měli účastnit zástupci jednotlivých parlamentů. Zhruba 5-6 lidí se podle jejich vlastní vůle může této akce zúčastnit. O tom budete informováni předsedou.

Další zasedání domluveno na 26.dubna (může se změnit).

 

Vizualizace 2 Maškovka

Vizualizace Maškovka

Ortofotomapa - Maškovka

Přečteno 2701x

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>