Účast na XXII. zasedání Národního parlamentu dětí a mládeže

Zasedání proběhlo ve dnech 23. až 26. listopadu 2019. Hlavním cílem bylo vypracovat Usnesení Národního parlamentu dětí a mládeže, a zvolit novou radu a předsednictvo. Tento úkol se nám podařilo splnit. V programu zasedání byly i velice zajímavé a poučné workshopy. Např: Digidetox (workshop, který se zaměřoval na „závislost“ na technologiích), svoboda projevu, politika nejen pro mladé a spoustu dalších zajímavým workshopů. Byli jsme na návštěvě v České tiskové kanceláři a v Národním divadle. Součástí zasedání byly nové volby do Národního parlamentu dětí a mládeže, v nichž uspěl náš člen Filip.

Z Turnova jsme jeli čtyři delegáti, Kristýna, Lucka, Max a Filip, za doprovodu Báry Havlátové, která nás doprovodila do hotelu Olšanka, v němž jsme byli ubytovaní až do konce zasedání.

Zasedání jsme si všichni velice užili. Doufám v další účast na akcích tohoto druhu. Chtěli bychom poděkovat Báře, která se o nás perfektně postarala při cestě tam i zpátky, a dále bychom chtěli poděkovat Městu Turnovu za poskytnutí finanční podpory.

 

 

Přečteno 2523x

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>